Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

14H ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ανοίγει αυλαία η 14η Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης PDF Εκτύπωση
Ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες της η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί από τις 23alt έως τις 28 Ιουλίου 2010 στο χώρο του parking της παραλίας κάτω από το φάρο.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη της υπουργού κ. Κατσέλη, η οποία θα τελούσε και τα εγκαίνια της έκθεσης αναβάλλεται και τελικά θα τα πραγματοποιηθούν από τον συντοπίτη μας υφυπουργό εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιο.

Θα ακολουθήσει περιήγηση των επισήμων στους χώρους της έκθεσης, όπου θα βρίσκονται παρούσες οι πιο δυναμικές  επιχειρήσεις του Έβρου. Μαζί τους πολλές επιχειρήσεις από όλες τις γωνιές της Ελλάδας παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες που απεικονίζουν τις σύγχρονες τάσεις της οικονομίας για ανάπτυξη σε τομείς όπως η ενέργεια και το διαδίκτυο.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με πανηγυρική δεξίωση προς τιμήν των εκθετών και των επίσημων προσκεκλημένων στο ξενοδοχείο Alexander Beach.

Αύριο Σάββατο ο υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης,  θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του κτιρίου του νέου επιμελητηρίου.

Το κτίριο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έχει ήδη τεθεί στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Νομού. Πανέμορφο στην όψη, σύγχρονο και λειτουργικό αποτελεί στολίδι για την Αλεξανδρούπολη.

Τα εγκαίνια θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Οικονομίας κύριος Μάρκος Μπόλαρης. Θα ακολουθήσει έκτακτη διοικητική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα: «Επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην πραγματική και την τοπική οικονομία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του νέου κτιρίου παρουσία του προέδρου της Ένωσης κυρίου  Γεώργιου Κασιμάτη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο νέος πρόεδρος κύριος Λεωνίδας Κίτσιος θα τιμήσει τον απερχόμενο μετά από 17 χρόνια προσφοράς, πρόεδρο κύριο Νίκο Δαστερίδη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επίσημο γεύμα στο ξενοδοχείο Egnatia Grand Hotel.

Στα πλαίσια αυτά το Σάββατο θα ξεναγήσει τις συνοδούς των επίσημων προσκεκλημένων, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Παναγία  Κοσμοσώτειρα και να επισκεφθούν την αγορά του Σουφλίου.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου όλοι οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στο βόρειο τμήμα του Νομού, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Μικρή Δοξιπάρα και να δουν από κοντά τον μοναδικό ταφικό τύμβο στην Ελλάδα με άλογα και άμαξες, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πανηγυρικό τριήμερο.

Η Έκθεση που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια από το Επιμελητήριο Έβρου ως μικρή διοργάνωση τοπικών προϊόντων, σήμερα αποτελεί τον δημοφιλέστερο θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας κάθε δυο χρόνια το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε στεγαζόμενο και κλιματιζόμενο χώρο, με βελτιωμένες κατασκευές και εξοπλισμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση κοινού και εκθετών.

Οι πιο δυναμικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Έβρου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με το ευρύ κοινό και να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες τους.

Παράλληλα, αρκετά Επιμελητήρια από όλες τις γωνιές της Ελλάδος με την παρουσία τους αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα και διευρύνουν την εμβέλεια του θεσμού.

Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης αποτελεί σημαντική δυνατότητα προβολής των τοπικών προϊόντων στο ευρύ κοινό απ’ όλη την περιφέρεια και δίνει την ευκαιρία στο Επιμελητήριο Έβρου για την προώθηση καμπάνιας με σλόγκαν:

“Αγαπάμε τον τόπο μας. Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Προτιμούμε τα εβρίτικα προϊόντα”.

ΠΗΓΗ:DIDYMOTEICHO.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID