Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΘΟΥΡΙΟ-WEBSITE

 Κλικ ΕΔΩ για την ιστοσελίδα του Συλλόγου
 
 
Σήμερα κατοικούν πάνω από 700 άτομα μόνιμα στο Θούριο και ασχολούνται με τη γεωργία, το εμπόριο ή είναι υπάλληλοι του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα, καθώς επίσης αρκετοί είναι συνταξιούχοι.

Το χωριό μας έχει Εκκλησία, Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Αγροτικό Ιατρείο και το κοινοτικό κατάστημα του Τοπικού Διαμερίσματος Θουρίου του δήμου Ορεστιάδος.

Σήμερα το χωριό μας έχει τα εξής επιχειρήσεις:
Φαρμακείο, Αρτοποιείο, υλικά οικοδομών, κομμωτήριο, δύο Σούπερ Μάρκετ, Βενζινάδικο - Βουλκανιζατέρ, Πιτσαρία, Κρεοπωλείο, Καφετέρια , επτά Καφενεία/ψησταριές, Περίπτερο, Έκθεση επίπλων,επιχείρηση προμήθειας καυσόξυλων, 2 (δύο) ξυλουργεία,  και σύντομα ένα κατάστημα με γεωργικά φάρμακα.
 
Η ιστοσελίδα του Θουρίου
Ήταν Οκτώβριος του 2005 όταν πρωτοεμφανίσθηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα του χωριού μας. Αρχικά λειτουργούσε ως ένα σημείο πληροφόρησης για το χωριό μας.
Σήμερα λειτουργεί αμφίδρομα , δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους απανταχού χρήστες να προβάλουν (ανεβάζουν) δικές τους φωτογραφίες και κείμενα, έτσι ώστε να μπορούν να τις μοιρασθούν όλοι οι επισκέπτες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο, με επίκεντρο πάντα τους Θουριώτες και τους φίλους τους.
Τα έξοδα της φιλοξενίας της ιστοσελίδας καλύπτεται από χορηγίες, κυρίως Θουριωτών επαγγελματιών.
Η ιστοσελίδα εποπτεύεται από μια ολιγομελή (ανά τον κόσμο) επιτροπή Θουριωτών, ως προς το περιεχόμενο της αλλά και την παραπέρα εξέλιξη της.

Οι Σύλλογοι του χωριού μας.
Στο χωριό μας δραστηριοποιούνται αρκετοί σύλλογοι στους
οποίους οφείλουμε το υλικό στην ιστοσελίδα μας:
  • Μορφωτικός Σύλλογος
  • Αθλητικός Σύλλογος "Η ΑΣΠΙΣ"
  • Σύλλογος Γυναικών
  • Σύλλογος Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID