Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

2ος ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ << ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ >>


ΤΟΝ 2ο ΛΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ <<ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ>> ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η 30 ΜΑΪΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10:30.
              Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 
  • 1η ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  1.000m (ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ) 
  • 2η ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  5.000m ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:  ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ 1ο ΛΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΛΑΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΛΑΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.  ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30΄ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, ΚΑΠΕΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ  ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ  ΣΤΟ Ε-mail ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ laikosdromos@yahoo.gr  
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945554251 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ. & FAΧ: 2551028415.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΝΑΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΑΤΟΠΟΥ.


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ, ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ, Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ .

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ:


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΜΠΟΥΦΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΪΣΤΡΟΥ  -  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID