Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ


Από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Διδυμοτείχου ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή και επειδή φέτος η ημερομηνία εορτασμού της Τσικνοπέμπτης, (4 Φεβρουαρίου 2010) είναι αρκετά νωρίς, κάτι που δεν βοηθά στην ομαλή έκβαση της γνωστής σε όλους υπαίθριας γιορτής, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ματαιώνονται.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου θέλοντας όμως να διατηρήσει το αποκριάτικο πνεύμα που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει στο πανελλήνιο, με την κατασκευή και το τσίκνισμα του μεγαλύτερου παραδοσιακού λουκάνικου, ετοιμάζει και φέτος κάτι σχετικό.
Για το λόγο αυτό το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου, προμηθεύτηκε ποσότητα λουκάνικου που φέτος θα φθάσει τα 1500 μέτρα, το οποίο αφού τσικνιστεί θα μοιράζεται στους δημότες.
Έτσι από τις 11 το πρωί της Τσικνοπέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2010 σε πέντε κομβικά σημεία του Διδυμοτείχου θα στηθούν υπαίθριες ψησταριές όπου μέχρι το απόγευμα θα ψήνεται το παραδοσιακό λουκάνικο.
Καλείστε να συμμετέχετε όλοι και φέτος στο τσίκνισμα του λουκάνικου και να το δοκιμάσετε.
Οι περιοχές όπου θα στηθούν ψησταριές είναι η κεντρική πλατεία, το πάρκο μπροστά από την Εφορεία, ο χώρος μπροστά από το γήπεδο, το πάρκο απέναντι από το Τεχνικό Λύκειο και ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο Διδυμοτείχου.
Ο Δήμαρχος εύχεται σε όλους Καλές Αποκριές ενώ υπόσχεται τη ερχόμενη χρονιά να διοργανωθούν περισσότερες και ποικίλες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID