Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου - Αλεξ/πόλης έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενεί στην πόλη έδρα της , στο ξενοδοχείο Thraki Palace στις 20/02/10 (ημέρα Σάββατο) στις 19:00 μ.μ , την δεύτερη ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ στους διακριθέντες των πρωταθλημάτων Motocross & Scramble Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.) για το έτος 2009.

Προσκαλούμε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και γενικότερα τους φίλους της μοτοσυκλέτας να παρευρεθούν και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Επίσης στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί μετά τις απονομές των επάθλων η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ των λεσχών Ανατολικής Μακεδονίας κ Θράκης , αλλά και η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους να παρευρεθούν σε αυτήν την γιορτή της μοτοσυκλέτας.
(Συνδιοργάνωση , ΝΟΜ/ΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΕΒΡΟΥ & ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ) (Χορηγός Εκδηλώσεων , Thraki Palace & ConferenceCenter) (Χορηγοί Επικοινωνίας ,e-evros.gr ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – HEATRADIO 88.3)
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6944 222329 - FAX : 25510 28571 EMAIL : fjr13@axd.forthnet.gr -info@leme.gr WEB SITE : www.leme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID