Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΝΕΟ ΔΣ


Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
------------------------------------------------
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ:
Πρόεδρος:
XAPΑΛΑΜΠΟΣ KAPYΩTAKHΣ
Γεν.Γραμ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΛΗΣ
Ταμίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΑΣ
Γεν.Αρχηγός: ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Έφορος Στίβου: AΘANAΣIOΣ KAΣAMΠAΛHΣ
Γενικός Γραμματέας Στίβου: ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέλος: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
---------------------------------------------------------------

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ:

1. ΜΗΤΙΛΕΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ(πρώτος προπονητής): Γεννήθηκε στη Ρουμανία. Πρωταθλητής Ρουμανίας στο άλμα σε ύψος. Προπονητής στίβου στην Εθνική Ρουμανίας και στις  ομάδες της Αλεξ/πολης από το 1983. Εργάζεται στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ως καθηγητής ΕΙΔΙΠ, στην ειδικότητα στίβου
2. ΤΣΑΚΙΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(προπονητής δρόμων): Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο στίβο. Αθλητής ταχυτήτων και εμποδίων με διακρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως συνεργάτης της Γ.Γ.Α. σε προγράμματα ανίχνευσης ταλέντων. Προπονητής στίβου από το 1996. Κατέχει τίτλο επίσημου προπονητή στίβου ( Α΄ Κατηγορίας).
3. ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(υπεύθυνος ακαδημίας στίβου): Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Αθλητής με διακρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες στους δρόμους ημιαντοχής-ημιαντοχής. Αποφοίτησε το 1988 από το ΤΕΦΑΑ και το 2009 από το Οικονομικό παν/μιο. Κάτοχος Μεταπτυχιακού και υποψήφιος διδάκτωρ στο ΤΕΦΑΑ. Προπονητής στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής ’86-’98. Εκπαιδευτής στα ΠΕΚ, με πολλές δημοσιεύσεις, μέλος ΚΕΑΤ(ΤΑΔ) και ΕΣΥΕΑ(προγραμμάτων ταλέντων ΓΓΑ), σε ΔΣ αθλητικού οργανισμού Δήμου Κομοτηνής, σε ΔΣ συλλόγου κριτών Θράκης, σε ΔΣ συλ.γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού σχολείου Αλεξ/πολης.
4.ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(προπονητής αλμάτων και εμποδίων): : Υπήρξε αθλητής του Εθνικού με διακρίσεις στα 110 με εμπόδια. Αποφοίτησε το 1991 από το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στην προπονητική. Έχει παρουσιάσει 22 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και παγκόσμια συνέδρια προπονητικής. Από το 2001 ανήκει στο διδακτικό-επιστημονικό προσωπικό του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και διδάσκει το μάθημα του στίβου. Από το 1993 ασχολείται με την προπονητική στίβου, αναδεικνύοντας αθλητές με συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες.
5. ΤΟΛΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ(προπονητής επί κοντώ): Υπήρξε αθλητής του Εθνικού με πολλές διακρίσεις στο άλμα επί κοντώ. Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μακροχρόνια προπονητική εμπειρία. Προπονητής της Καλαφατζή Αντωνίας στις κορασίδες και παγκορασίδες στο άλμα επί κοντώ.



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ (12-18 ΕΤΩΝ)
ΔΡΟΜΟΙ
ΡΙΨΕΙΣ
ΑΛΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
6-10 ΕΤΩΝ
10-12 ΕΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID