Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Θεατρική Παράσταση "Μαλλιά κουβάρια"

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010
Κηποθέατρο Εγνατία 21:00
Την κωμωδία του Νίκου Λάσκαρη «Μαλλιά – Κουβάρια» σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολογή, παρουσιάζει αύριο στο κηποθέατρο Εγνατία τα κύματα πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Στο θεατρικό πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Καστάνη και Κώστας Φλωκατούλας, ενώ πρόκειται να προσφέρουν άφθονο γέλιο και αυθεντικά χαρούμενες στιγμές στο κοινό.
Το έργο

Μια φαρσοκωμωδία του 19ου αιώνα είναι η παράσταση «Μαλλιά – Κουβάρια». Ο πρωταγωνιστής του έργου κ. Κουντούπης, προκειμένου να εκτελέσει μυστική εθνική αποστολή, εφευρίσκει ένα ψέμα ώστε να μπορέσει να φύγει από τη γυναίκα του και κυρίως από την πεθερά του.

Το ψέμα όμως ακολουθούν ατυχίες, αποκαλύψεις, συμπτώσεις και εκπλήξεις, και ενώ πηγαίνει για μαλλί βγαίνει κουρεμένος. Όλα ανατρέπονται σε μια φαρσοκωμωδία που…φλούφληδες και παλικάρια γίνονται Μαλλιά κουβάρια.



Οι συντελεστές της παράστασης

Εφτά πολύ γνωστοί ηθοποιοί συμμετέχουν στην παράσταση. Στα «Μαλλιά – κουβάρια» συμμετέχουν οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Καστάνη, Κώστας Φλωκατούλας, Μαίρη Σαουσοπούλου, Ιωάννα Δελάκου, Παναγιώτης Τσίτσας και Παναγιώτης Παναγόπουλος.

Τα κοστούμια είναι της Πέννυς Αμπλά και τα σκηνικά του Άκη Χειρδάρη. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Θανάσης Ροδίτης, ενώ βοηθός στη σκηνοθεσία είναι η Μαρία Φιλιπποπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID