Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ


Γκιουζλεμέδες


Παχύρευστο ζουμάρι ζυμωμένο με μαγιά
Χύνετε με ένα ιμπρίκι του καφέ ανάλογο πάνω στο σάτσι, το οποίο καιγεται πάνω στη φωτιά (στην πυροστιά)

Μόλις αρχίζει να ψήνεται βγάζει τρυπούλες.

Ψήνονται και συνεχίζεται το ψήσιμο στο σάτσι.

Τέτοια πολλά αραδιάζουμαι.

Βάζουμε στο κάθε πιάτο ανάλογα με την όρεξη μας (δύο – τρία – τέσσερα) από πάνω και ενδιαμέσως ρίχνουμε μέλι ή ζάχαρη χτυπημένο με ταχίνη.

Γεμίζουν οι τρυπούλες και γίνεται ένα ωραιότατο γλύκισμα (ζεστό – ζεστό).

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΜΠΩ ΒΑΣΙΛΚΟΥΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID