Σάββατο, 15 Αυγούστου 2009

Αρχίζει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η δεύτερη Γιορτή Κυνηγιού στο Μεγάλο ΔέρειοΓια δεύτερη χρονιά διοργανώνεται φέτος, από 17 έως 18 Αυγούστου, η Γιορτή Κυνηγιού στο Μεγάλο Δέρειο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι η καινοτόμος αυτή διοργάνωση της Νομαρχίας Έβρου, είναι φιλοδοξία όλων να είναι φέτος ακόμη καλύτερη και να αποτελέσει πανελλαδικό θεσμό.


Έχουν προγραμματιστεί πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση κυνηγετικών ειδών, κυνηγετικά σεμινάρια, έκθεση μορφολογίας σκύλων, ενώ οι κορυφαίοι της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής, Χρήστος Νικολόπουλος και Κώστας Μακεδόνας, θα χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στους παρευρισκομένους τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009, στις 21:30. Τη δε Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009, στις 21:30, το συγκρότημα του Θρακιώτη καλλιτέχνη Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη θα ταξιδέψει τον κόσμο στο θρακιώτικο παραδοσιακό τραγούδι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στην προσπάθεια αυτή της Νομαρχίας Έβρου συμμετέχουν, επίσης, ο Δήμος Ορφέα, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης, οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του νομού Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID