Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Μοσχάρι ή χοιρινό με δαμάσκηνα και κυδώνια

  • 1 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό χωρισμένο
    σε κομμάτια
  • 5 κρεμμύδια (φέτες φέτες)
  • 1 φλιτζάνα ντομάτα
  • 1 κουταλάκι πιπέρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 10-15 δαμάσκηνα (πλυμένα και
    μουσκεμένα)
  • 2 μεγάλα κυδώνια (σε κομμάτια)
  • 2-3 πατάτες, κομμάτια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κρέας με πολύ λίγο νερό.
Σωτάρουμε τις πατάτες, και μετά τα κυδώνια.
Σωτάρουμε χωριστά το κρεμμύδι, ρίχνουμε το κρέας συνεχίζοντας το σωτάρισμα για λίγο ακόμη. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τις πατάτες, τα κυδώνια, τα δαμάσκηνα, ρίχνουμε στην κατσαρόλα λίγο νερό και τα βράζουμε για μισή ώρα σε
χαμηλή φωτιά. Σερβίρεται με κουσκούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID