Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

5 χρόνια περιοδικό "ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ"

Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο θα μας τιμήσει η παρουσία σας στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφροσύνης Καλλιθέας Τριχωνίδας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει εκδήλωση με μια αναδρομή στην πορεία του περιοδικού "ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ" και απονομή τιμητικών διακρίσεων σε προσωπικότητες που με την θεσμική του...ς ιδιότητα και δράση προσέφεραν στην Ορθόδοξη Βυζαντινή παράδοση, την θεολογία και την Ορθόδοξη Εκκλησία, από την Ελληνική Μουσικολογική Εταιρία και το περιοδικό "ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ" ευκαιρία συμπληρώσεως πέντε ετών από την έναρξη λειτουργίας τους.

Για τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνος Παπαγαλάνης και οικογένεια Θεοδώρου & Παρασκευής Καραπάνου
Για το "ΨΑΛΤΗΡΙ" και την Ελληνική Μουσικολογική Εταιρία, Ο Πρόεδρος π. Βασίλειος Δημόπουλος - Ο Γραμματέας Θεοδόσιος Κόκκιος

Πρόγραμμα εκδήλωσης :
Με το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα ανοίξει την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της ΕΛ.Μ.Ε κ. Θ. Καραπάνος πτυχ. ιεροψάλτης, ακολουθεί ομιλία από τον Μουσικολογιώτατο πρωτοψάλτη & πρώην πρόεδρο του Συλ. Ιεροψαλτών Αιτ/νιας κ. Θ. Μωραΐτη με θέμα "μια αναδρομή στα 5 χρόνια εκδόσεως του περιοδικού "ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ" και απονομή τιμητικών διακρίσεων για την προσφορά στην βυζαντινή μουσική παράδοση και την ορθόδοξη εκκλησία στους :
1) Μουσικολογιώτατο κ.Απόστολο Παπαχρήστο, Θεολόγο - Πρωτοψάλτη - καθ. βυζ. μουσικής,
2)Μουσικολογιώτατο κ.Λουκά Σκιαδά Συνταξιούχο, πρωτοψάλτη - πρ. πρόεδρο του Συλ. Ιεροψαλτών Αιτ/νιας,
3)Μουσικολογιοτάτη κ.Νεκταρία Καραντζή, Ερμηνέυτρια παραδοσ. τραγουδιού - Καθηγ. βυζ. μουσικής- Δικηγόρο,
4)Εξοχότατο κ.Αθανάσιο Μωραΐτη Υφυπουργό Περιβάλλοντος,
5)Ελλογιμότατο κ.Σπυρίδωνα Φλογαΐτη Καθηγ. Νομικής Σχολής- Πρώην Πρόεδρος Δικαστηρίου ΟΗΕ- Πρώην Υπουργος Εσωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID