Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2010, το επίκεντρο της τοπικής αγροτικής ζωής θα βρίσκεται στην 15η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση στις Φέρες.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών του Νομού Έβρου διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Αφορμή για το ξεκίνημά της στάθηκε η ανάγκη προώθησης των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών και γυναικείων συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση που φιλοξενεί εκθέτες εκπροσώπους του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτικού τομέα από την Ελλάδα, αλλά και τη Βουλγαρία. Σκοπός της είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας, η γνωριμία του αγροτικού πληθυσμού και του κοινού γενικά με τις νέες τεχνολογίες και τις ευρωπαϊκές προοπτικές του κλάδου...»


Οι ημερίδες της 15ης διοργάνωσης θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σε θέματα σχετικά με την "πράσινη ανάπτυξη", όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταικά), οι καλλιέργειες ενεργειακών φυτών, καθώς και σε θέματα επενδύσεων στον αγροτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID