Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΡΥΖΙΟΥ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

  Βάζουμε ρύζι και βράζει με σκέτο νερό χωρίς αλάτι. Αφού βράσει (χωρίς να λαπατιάσει) το ρίχνουμε στο τρυπητό, εκεί το ραντίζουμε με κρύο νερό, και το αφήνουμε για λίγο. 
Αμέσως αρκετό βούτυρο στο τηγάνι και αφού λιώσει καλά (βράσει), έχουμε πλέον το ρύζι στην κατσαρόλα μετά το τρυπητό, και περιχύνουμε με βούτυρο και ανακατεύουμε με την κουτάλα, το σκεπάζουμε για λίγο, και μετά με την κουτάλα στα πιάτα. Μια κουτάλα ρύζι και αμέσως μια χούφτα ζάχαρη από πάνω (ανάλογη) και μπόλικη κανέλα και ζεστούτσικο το τρώμε, ένα ωραίο και πολύ γρήγορο γλύκισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID