Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Η Σαμοθράκη με σκάφος


Η περιήγηση με το σκάφος "Θεοδώρα" που ξεκινάει κάθε μέρα στις 12.00 το μεσημέρι, σας προσφέρει μοναδική εμπειρία να γνωρίσετε από κοντά τις άγνωστες φυσικές ομορφιές της Σαμοθράκης και να κολυμπήσετε στις πιο όμορφες και ανέγγιχτες παραλίες του νησιού. Ξεκινώντας από τα Θέρμα, μπορείτε να θαυμάσετε τις περιοχές Πύργος του Φονιά, Κήποι, Γυαλί, Πανιά της Γριάς, Κρεμαστό (καταρράκτης που εκβάλλει στη θάλασσα), Βάτος, Κατάρτι και Παχιά Άμμος. Συνήθως γίνονται στάσεις για μπάνιο, στο Βάτο και στο Κατάρτι και για φωτογραφίες στα Πανιά της Γριάς και στον περίφημο καταρράκτη Κρεμαστό.

Εναλλακτικά, με το σκάφος μπορείτε να περιηγηθείτε την παραπάνω περιοχή από την Παχιά Άμμο (από τις 14.30 έως τις 16.00 ) κάνοντας στάση για μπάνιο στο Κατάρτι. Το πλήρωμα του σκάφους που αποτελείται από τον καπετάνιο, τη σύζυγό του και την αδελφή της είναι ιδιαίτερα φιλικό και θα σας καθοδηγήσει στην ενδιαφέρουσα περιήγησή σας.

Το πλοίο Θεοδώρα είναι ειδικά κατασκευασμένο από τον ίδιο τον καπετάνιο του και αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα μιας οικογενειακής ναυπηγικής παράδοσης 600 χρόνων που ξεκίνησε από τη Μικρά Ασία και συνεχιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID