ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε χλιαρό νερό τη μαγιά, ρίχνουμε το αλάτι, το νερό και αλεύρι τόσο ώστε να γίνει ένας χυλός. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ έως ότου βγάλει φουσκάλες. Ρίχνουμε νερό, χτυπάμε και ξαναρίχνουμε νερό. Το αφήνουμε σκεπασμένο σε ζεστό μέρος 1/2 ώρα για να φουσκώσει. Παίρνουμε ένα τηγάνι, αντικολλητικό, και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο. Με μια βαθιά κουτάλα παίρνουμε το χυλό, τον ρίχνουμε με προσοχή στο τηγάνι και το απλώνουμε με τη βοήθεια της κουτάλας. Μόλις ψηθεί βγάζουμε τη λαλαγγίτα.
Μπάμπω Ευδοξία..
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009
ΛΑΛΑΓΓΙΤΕΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου