Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Αθλητικο γεγονος!!!!Ευλογημένη χρονιά για τον Εθνικό



Την Τετάρτη 9/9 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο αθλητικό κέντρο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, συγκεντρώθηκαν όλα τα τμήματα μαζί σε μια συγκινητική εκδήλωση. Εκατοντάδες μικροί αθλητές των ακαδημιών δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές όπως ο Μάριος Γκιούρδας, μαζί με γονείς, προπονητές, διοικούντες και φίλους της ομάδας, γέμισαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου με ζωντάνια και ελπίδες για το μέλλον.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος που μαζί με τις ευχές του απηύθυνε λόγο προς τους νεαρούς αθλητές, λέγοντας τους ότι είναι διπλά προνομιούχοι γιατί γυμνάζουν το σώμα τους και ταυτόχρονα «κουβαλούν στις ψυχές τους την ιστορία του συλλόγου που είναι συνυφασμένη με την ιστορία της πόλεως». Τους υποσχέθηκε δε ότι θα έρθει πάλι στο τέλος της περιόδου για να ενημερωθεί για την πρόοδο τους ενώ θα είναι κοντά τους οποτεδήποτε ζητηθεί.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Καρυωτάκης, απευθυνόμενος κι αυτός στους νεαρούς που είχαν την τιμητική τους, τους ζήτησε παράλληλα με την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό να φροντίζουν και τα μαθήματα τους και τους υποσχέθηκε ότι ο σύλλογος θα τους στηρίζει και θα τους βοηθάει πάντοτε με όποιο τρόπο μπορεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Έβρου Άκης Γεροντόπουλος και Σταύρος Κελέτσης που απηύθυναν χαιρετισμό όπως και ο Πρόεδρος του ΑΟΔΑ Βαγγέλης Θεοδώρου που έκλεισε επαναλαμβάνοντας την έκκληση του προς τους εκάστοτε κυβερνώντες να στηρίξουν τον αθλητισμό, υπενθυμίζοντας πως «για κάθε ένα ευρώ που δίνουμε στην άθληση, κερδίζουμε τρία ευρώ από την υγεία».


πηγη: Θρακη Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID